Zwangerschapsshoot in de sneeuw!

Wat een prachtige zwangerschapsshoot was dit! Het was een cadeautje dat er sneeuw lag!

Op een woensdagmorgen heb ik met Rody afgesproken op een prachtige locatie bij natuurgebied de Haeck in Woerdense Verlaat voor een zwangerschapsshoot. Rody is 34 weken zwanger en wat super leuk dat ik foto’s van haar mooie bolle buik mag maken!

Toen ik s’ochtends wakker werd en naar buiten keek werd ik heel blij! De sneeuw was prachtig en het zonnetje probeerde zich ook te laten zien. Snel mijn spullen pakken en op naar de zwangerschapsfotoshoot! Ik heb er zin in.

De shoot verliep heel relaxed en we hebben gezellig gekletst tijdens het foto’s maken! Steeds vroeg ik even na of het niet te koud was, maar nee hoor wat een bikkel! Rody heeft zelfs 2 keer een kledingwissel gedaan. Het is leuk om tijdens een shoot meerdere setjes kleding mee te nemen, zo heb je wat variatie in de foto’s.

We hebben een stukje gewandeld door de beeldschone natuur en op mooie plekjes foto’s gemaakt. Het was zo mooi daar, wat een cadeautje! Ik had een thermoskan thee meegenomen dus tussen het foto’s maken door hebben we even een kopje thee gedronken met een heerlijk koekje erbij. Zo werden we weer even warm en konden we weer door met de shoot!

Ik heb genoten van deze zwangerschaps fotoshoot. Lieve Rody, veel plezier met de foto’s en geniet nog maar even van dat getrappel in je buik! Dat zal je straks nog gaan missen.

 

Ben je na het lezen van deze blog nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor een zwangerschapsshoot neem gerust contact met me op. Je kunt natuurlijk ook even kijken in mijn portfolio bij de zwangerschapsfoto’s.