Informatie

Zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsfotograaf in Nieuwkoop en omstreken

Een mooie herinnering aan je zwangerschap!

Gefeliciteerd, jullie verwachten een kindje. Wat een bijzondere tijd is dat! Negen maanden lang mag er een wondertje groeien in je buik. Sta je hier wel genoeg bij stil? Een zwangerschaps fotoshoot is een mooi moment om de zwangerschap te vieren en even stil te staan bij jullie groeiende wonder. Voordat je het weet is dat fijne getrappel in je buik voorbij en heb je een prachtige baby op de wereld gezet.

De beste tijd voor een bolle buiken shoot is tussen de 28 en 34 weken zwangerschap. Je buik is dan prachtig en je voelt je vaak nog goed. We kunnen foto’s maken op een mooie plek in de natuur of je komt in mijn thuisstudio in Nieuwkoop. Tijdens de zwangerschapsshoot hoef je, je geen moment ongemakkelijk te voelen. Ik zal ervoor zorgen dat je straalt op de foto’s! 

Ik maak foto’s van jou alleen en met je partner als jullie dat leuk vinden. Natuurlijk zijn oudere broertjes of zusjes ook welkom om op de foto te gaan! Wat je ook kiest, ik zal zorgen dat je een mooie herinnering hebt aan je zwangerschap en je mooie buik.

Nieuwsgierig naar mijn zwangerschapsfoto’s? Bekijk de prachtige zwangerschappen die ik al heb mogen vastleggen. Zijn jullie de volgende?

Laat je mooie buik vastleggen!

Zwangerschapsfotograaf in Nieuwkoop

zwangerschapsfotograaf in Nieuwkoop - Anke Disseldorp
Zwangerschapsfotograaf in Nieuwkoop
Zwangerschapsfotograaf in Nieuwkoop

Prijzen

Wil je een zwangerschapsshoot en een newbornshoot boeken? Neem dan contact op voor een speciale aanbieding!

Pakket 1

135
  • Foto's in een galerij zodat je zelf kunt kiezen
  • Zorgvuldig nabewerkt
  • 10 digitale foto's in hoge resolutie
Hip!

Pakket 2

200
  • Foto's in een galerij zodat je zelf kunt kiezen
  • Zorgvuldig nabewerkt
  • 20 digitale foto's in hoge resolutie
  • harmonica fotoboekje 7x7 cm