Informatie

Wat kan ik voor je doen?

Ben je op zoek naar een newborn fotograaf in Nieuwkoop, een familiefotograaf of wil je mooie zwangerschapsfoto’s laten maken? Een Day in my life reportage of een mooi studioportret zijn ook mogelijk bij Anke Disseldorp fotograaf in Nieuwkoop.

Bekijk rustig mijn aanbod en als je nog vragen hebt, hoor ik het graag!

Waar wil je meer over weten?

Newborn fotograaf in Nieuwkoop- Anke Disseldorp Fotografie

Newborn

Wat is de babytijd toch bijzonder! Als newborn fotograaf in Nieuwkoop maak ik graag prachtige foto’s van jullie pasgeboren wonder. Ik kan bij jullie thuis komen voor een lifestyle shoot, maar het is ook mogelijk om in mijn thuisstudio meer geposeerde foto’s van de  baby te laten maken.

zwangerschapsfotoshoot - Anke Disseldorp Fotografie Nieuwkoop

Zwanger

Vier je zwangerschap door mooie foto’s te laten maken van je buik. Super leuk om later met je kleintje nog eens de foto’s te bekijken van toen hij of zij nog in je buik zat. We kunnen foto’s maken op een mooie buitenlocatie maar het is ook mogelijk om in mijn thuisstudio te komen voor de shoot.

Familiefoto's Anke Disseldorp Fotografie Nieuwkoop

Familie

Wil je mooie foto’s van je gezin laten maken? Of misschien mogen opa & oma ook mee op de foto? Als gezinsfotograaf zorg ik voor een gezellige sfeer en op een speelse manier maar ik de mooiste foto’s.

Day in my life reportage- Anke Disseldorp Fotografie Nieuwkoop

Day in my life

De gewone dagelijkse bezigheden van jullie gezin laten vastleggen is een prachtig document voor later! Niet geposeerd, maar gewoon zoals het is. Iedereen kan zichzelf zijn tijdens deze shoot. 

Portret fotograaf - Anke Disseldorp Nieuwkoop

Portret

Wil je een mooie portretfoto laten maken? Of misschien heb je een goede profielfoto nodig voor je bedrijf? Je bent van harte welkom in mijn thuisstudio, maar natuurlijk is een buitenportret laten maken ook mogelijk.

kinder fotoshoot - Anke Disseldorp Fotograaf in Nieuwkoop

Word je kindje binnenkort 1 jaar en heb je foto’s nodig voor de uitnodiging? Of wil je een cakesmash boeken?