Cakesmash in Nieuwkoop!

Hoera, Jesse is vorige week 1 jaar geworden! De dag voordat hij echt jarig was kwam hij met zijn moeder naar mijn thuisstudio in Nieuwkoop voor een cakesmash. De mama van Jesse heeft alle versiering zelf gemaakt en geregeld, super leuk toch met die kleuren zwart en oker?

Je kunt bij mij je wensen voor een cakesmash kenbaar maken en ik kan dan de versieringen en het taartje voor je regelen, maar je mag het ook zelf regelen.

Voordat een cakesmash begint zet ik alles klaar: de achtergrond, de studiolampen en ik maak een mooie setting met de versieringen. Daarna is het tijd voor de shoot!

Cakesmash Nieuwkoop - Anke Disseldorp Fotografie

Rustig wennen…!

Toen Jesse binnen kwam keek hij een beetje de kat uit de boom en was hij een beetje verlegen. Op deze momenten blijf ik rustig en maak ik contact met de kindjes d.m.v. kleine grapjes en ik laat ze even rustig wennen. Ik heb Jesse een paar ballonnen gegeven om mee te spelen en heb toen ook vast wat leuke foto’s gemaakt, zodat hij aan de flitsers kon wennen.

Cakesmash Nieuwkoop - Anke Disseldorp Fotografie

Tijd voor de taart…

Daarna hebben we de taart erbij gehaald. Wat een mooi taartje zeg, dat wordt smullen! Jesse keek zijn ogen uit en heel voorzichtig begon hij de ontdekkingstocht, heerlijk om te zien! Steeds een beetje meer van de taart proeven, mmmm…lekker! Hij was niet meer te stoppen en heeft erg genoten van de taart. Hij zat dan ook helemaal onder de taart, zelfs in zijn wimpers zaten stukjes van de taart.

Na de cakesmash in Nieuwkoop zorgen we natuurlijk weer dat er een schoon kindje mee naar huis gaat! Als de bijna jarige weer weg is dan is het voor mij tijd om weer op te ruimen en de foto’s te gaan bekijken! Ik bewerk de foto’s en als ik de foto’s klaar heb stuur ik ze via een galerij naar je toe. Je kunt dan de foto’s aangeven die je graag wilt hebben. Als je je favorieten hebt gekozen stuur ik je de foto’s toe!

Ben je na het lezen van deze blog enthousiast geworden en denk je ook aan een cakesmash voor je kleintje? Laat het me weten dan kunnen we samen de mogelijkheden bespreken. Liever een shoot zonder taart, maar met alleen ballonnen en versieringen? Dat kan natuurlijk ook!